Mbylle
2023,

Planifikoni
2024

Mbylle
2023,

Planifikoni
2024

Mbylle
2023

Planifikoni
2024

Rezolutat e vitit të ri nuk funksionojnë. Yearcompass po—
për më shumë se një milion njerëz në të gjithë botën që nga viti 2012.

Shkarko broshurën (është falas!) Mëso më shumë

Çfarë është YearCompass?

YearCompass është një broshurë falas që ju ndihmon të reflektoni për vitin dhe të planifikoni vitin e ardhshëm. Me një grup pyetjesh dhe ushtrimesh të zgjedhura me kujdes, YearCompass ju ndihmon të zbuloni modelet tuaja dhe të krijoni vitin ideal për veten tuaj.

Mësoni nga gabimet tuaja, festoni fitoret tuaja dhe vendosni një rrugë në të cilën dëshironi të ecni. Gjithçka që ju nevojitet janë disa orë qetësi dhe broshura jonë.

Rezolutat e vitit të ri nuk funksionojnë. YearCompass po—për më shumë se një milion njerëz në të gjithë botën që nga viti 2012.

Bashkohuni me ne dhe dizajnoni veten tuaj ideale!

1) Zgjidh gjuhën tënde

Nuk e shihni gjuhën tuaj? Na ndihmoni të përkthejmë!

2) Zgjidh një format

Nëse dëshironi të plotësoni broshurën me dorë.

3) Zgjidh një madhësi

Broshurë e vogël, e palosshme.

Shikoni udhëzuesin tonë të printimit për një përvojë pa stres!

Shkarkoni broshurën tuaj
(Është plotësisht falas!)

Ju pëlqen ajo që po bëjmë? Bëhuni një mbështetës!

YearCompass është një ekip i vogël me një qëllim të madh: sjelljen e vetënjohjes për sa më shumë njerëz në mbarë botën. Nëse dëshironi të na ndihmoni të ndihmojmë të tjerët, këtu janë disa mënyra se si mund të na mbështesni.

Bëhuni një patron/kontribues

Tashmë ka disa njerëz të përkushtuar që na ndihmojnë të vazhdojmë të mbajmë YearCompass duke dhuruar deri në 1 dollarë në muaj përmes faqes sonë Patreon. Këto kontribute të vogla ndihmojnë shumë. Nëse dëshironi të bashkoheni me radhët e kontribuesve tanë—dhe të gjeni disa të mira në këtë proces—kontrolloni faqen tonë në Patreon; do të donim t'ju shihnim atje!

Ose mos bëni asnjë nga këto

Ne e vlerësojmë nëse mund të na mbështesni, por ne jemi plotësisht në rregull nëse nuk mundeni ose nuk dëshironi. Ne jemi tashmë të lumtur që jeni këtu, duke përdorur broshurën dhe shpresojmë të gjeni pak paqe, frymëzim dhe vendosmëri.

Shihni se çfarë mendojnë të tjerët për YearCompass