Si të printoni broshurën me madhësi të vogël

Pra, ju keni broshurën me madhësi të vogël dhe tani po pyesni veten se si mund ta printoni atë. Mos u shqetësoni, ne jemi këtu për të ndihmuar!

Ju lutemi ndiqni hapat më poshtë:

  1. Hapni PDF-në (mundësisht me aplikacionin Adobe Acrobat Reader).
  2. Klikoni "Print" për të hapur dialogun e printerit.
  3. Zgjidhni opsionin "Një faqe në njërën anë".
  4. Zgjidhni opsionin "Lidh në skajin e shkurtër".
  5. Printo broshurën.

Nëse kjo nuk ju ndihmoi, na njoftoni duke shkruar një email te hello@yearcompass.com dhe ne do ta zgjedhim së bashku.

Kalofshi një ditë të mbarë! 👋