Si të përktheni YearCompass

Keni gjetur një gabim në një përkthim ekzistues? Dëshironi të sillni YearCompass në një gjuhë krejtësisht të re? Sido që të jetë, ju keni ardhur në vendin e duhur!

Ne përdorim aplikacionin Locize për të menaxhuar përkthimet e broshurës YearCompass. Mund të bashkoheni si përkthyes për lokacionin tuaj të zgjedhur aktualisht këtu:

Bashkohuni si përkthyes

Përndryshe, mund të zgjidhni gjuhën tuaj të përkthimit nga lista më poshtë:

Nëse lidhjet e mësipërme nuk funksionojnë për ju, ju lutemi na dërgoni një email te hello@yearcompass.com. Na tregoni se cilën gjuhë dëshironi të përktheni ose modifikoni dhe ne do t'ju udhëzojmë për pjesën tjetër.